A GreenLine webshop sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal további böngészésével elfogadod ezt. A részleteket megnézheted az "Adatvédelmi nyilatkozat"-ban. Értem, bezárom.
Termékek Menü

Bemutatjuk a GreenLine Easy professzionális autótisztító szert

Bemutatjuk a GreenLine Easy professzionális autótisztító szert

Easy = Egyszerű 

Ez az, ami miatt mindenki megszereti ezt a nagyszerű terméket. Használata pillanatok alatt megtanulható, autóját pedig szalonállapotúvá varázsolja.

 

A GreenLine Easy forradalmasítja az autótisztítást. Minden eddiginél egyszerűbben és környezettudatosabban tisztíthatjuk le autónkat a segítségével. Több ezer autótisztítás után bátran állíthatjuk, hogy 100-200ml víz elegendő belőle egy átlagos autó letisztításához, és szalonállapotúvá varázslásához. 

"Tegnap lemostam az autómat, ma pedig mindenki kérdezgette a munkahelyemen, hogy hova vittem, mit csináltam vele, annyira tetszett nekik." - egy elégedett vásárlónk.

Tisztít, kiemeli a színeket és igazi szaloncsillogást ad autójának.

A legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával garantált a tökéletes végeredmény!

Nem tartalmaz semmilyen súrolószert, foszfátokat, fehérítőt, petróleumot, oldószert, savakat vagy bármilyen környezetkárosító alapanyagot! 99%-ban biológiailag lebomló!

Tökéletes akár régi, akár új járművek rendszeres tisztítására - autók, motorok, kerékpárok, kisteherautók esetén is tökéletes választás.

Wax tartalmának köszönhetően autója tovább marad tiszta.

Rendszeres használat esetén elfedi a mikrokarcolásokat, így autója fényezése egyre szebb lesz.

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog