A GreenLine webshop sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal további böngészésével elfogadod ezt. A részleteket megnézheted az "Adatvédelmi nyilatkozat"-ban. Értem, bezárom.
Termékek Menü

Franchise - Szlovákia

GreenLine Clean partner autómosó program - Már Szlovákiában is!

 

Miért érdemes GreenLine Clean autómosót nyitnia?

 • Alacsony befektetési igény - megfelelő tőkével akár több területen is nyithat üzletet
 • Gyors kezdés
 • Rövid megtérülési idő
 • Új piac, új trend – A Haszon Magazin „50 ütős üzleti ötlet”, valamint a Széchenyi 2020 program „50 legígéretesebb vállalkozási ötlet” is a jövő nagy lehetőségeként említi
 • Új helyszínek, ahol klasszikus mosót nem lehet telepíteni
 • Mobil mosó létesíthető – innovatív szolgáltatás, új célpiac
 • Környezetvédelem – egyre elterjedtebb igény a fogyasztók részéről, egyre több támogatás az EU területén

     

A technológiáról röviden:

A GreenLine Clean termékcsaláddal 1-2dl (!!!) hatóanyaggal mosunk le egy egész személyautót! A technológia alapja a nanotechnológia – vagyis a rendkívül kis részecskeméretű hatóanyagok használata. A készítmény gyakorlatilag befolyik a szennyeződés és a tisztítandó felület közé, amit a megfelelő tisztítókendővel le tudunk törölni anélkül, hogy a karosszériát megsértenénk. A keverékek emellett kivételes minőségű viaszokat is tartalmaznak, amelyeknek köszönhetően hosszú ideig marad tiszta a lemosott jármű.

 


Rendkívüli megtérülési arány!

Vállalkozás indítási csomagjaink már 199.000.-Ft-tól elérhetőek és akár 8-10-szeres megtérülési szinttel rendelkeznek, így az első befektetés után akár 10-15Milliós árbevétellel is számolhatunk!

Amennyiben kíváncsi, hogy hogyan áll össze ez az üzlet, hogyan indulhat egy-két hónapon belül olyan vállalkozása, amire a fenti bevételi szintek érvényesek -  töltse ki az űrlapunkat, és mi küldünk egy egyszerűsített üzleti tervet a programunk működéséről, valamint a rendelhető induló csomagokról.

Érdeklődni szeretnék - űrlap kitöltése


Segítünk beindulni

A megrendeléshez minden csomag esetén adwords és facebook hirdetést adunk ajándékba!

Ezen felül jelentős értékben adunk további ajándékokat: munkaruha, professzionális permetező, marketing anyagok.

        


Affiliate program - csak franchise tagoknak!

A program célja, hogy több forrásból is érkezzen bevétel, illetve ügyfél a partnerek részére.

A partner mosóban regisztrált ügyfelek ugyanis az adatbázisban a bolthoz lesznek rendelve, így ha az ügyfél a későbbiekben bárhol vásárol GreenLine terméket (pl webshop), akkor a vásárlásból részesül a franchise szerződéssel rendelkező partner. A részesedés mértéke 20%.

Ügyfélszerzés: új ügyfeleket a franchise rendszer részére hozni, illetve kapni is lehet, így minden partnerünk maximalizálhatja bevételeit.


Web Iroda csomag - csak franchise tagoknak

Franchise taggá váló partnereinknek az alábbi webes szolgáltatásokat nyújtjuk:

 • greenlineclean.hu domainen egy saját honlap
 • teljeskörű adminisztrációs rendszer: mérleg, munkatársak, szolgáltatások kezelése, időpontfoglalás, munka irányítás, stb...
 • CRM
 • folyamatos fejlesztés
 • folyamatos marketing


Arculat 

A franchise partnerek lehetőse és kötelessége a GreenLine arculat szerinti bolt, vagy mobil egység kialakítása. Ez a kivitelezés során a két fél között folyamatosan egyeztetve, de a helyi adottságok és a partner igényeihez igazodóan rugalmasan oldható meg.


Franchise díj - csak franchise tagoknak!

A franchise által biztosított márka, logó, tudásanyag és egyéb szolgáltatások használatáért két típusú díjat kell fizetnie a partnereknek:

 • havi rendszerességgel fizetendő royalty - amely igazodik a partner forgalmi adataihoz 
 • csatlakozási franchise díj

Kizárólagosság - csak franchise tagoknak!

Minden partnerünk kizárólagosságot élvez az adott városban (más partner nem nyithat GreenLine autómosót) – mindkettőnk érdeke, hogy védjük a piacodat!

Azok a partnereink, akikkel franchise szerződést kötünk az adott régióban, a területen dolgozó partnerek után a jövőben részesedésre jogosultak!


ÍGY NYITHATOD MEG SAJÁT ÜZLETEDET

Töltsd ki a regisztrációs űrlapot, az egyik szakértő kollégánk pedig a lehető leghamarabb felveszi veled a kapcsolatot

Induló csomag kiválasztása és megrendelése

Termékek kiszállítása – betanulás – START!