A GreenLine webshop sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal további böngészésével elfogadod ezt. A részleteket megnézheted az "Adatvédelmi nyilatkozat"-ban. Értem, bezárom.
Termékek Menü

GreenLine autókozmetika nyitása a Kecskeméti Tesco parkolóban

GreenLine Clean partner autómosó program

Tovább a termékekhez


Miért érdemes GreenLine Clean autómosót nyitnia?

  • Alacsony befektetési igény - megfelelő tőkével akár több területen is nyithat üzletet
  • Gyors kezdés
  • Rövid megtérülési idő
  • Új piac, új trend – A Haszon Magazin „50 ütős üzleti ötlet”, valamint a Széchenyi 2020 program „50 legígéretesebb vállalkozási ötlet” is a jövő nagy lehetőségeként említi
  • Új helyszínek, ahol klasszikus mosót nem lehet telepíteni
  • Mobil mosó létesíthető – innovatív szolgáltatás, új célpiac
  • Környezetvédelem – egyre elterjedtebb igény a fogyasztók részéről, egyre több támogatás az EU területén

   

Tovább a termékekhez


A technológiáról röviden:

A GreenLine Clean termékcsaláddal 1-2dl (!!!) hatóanyaggal mosunk le egy egész személyautót! A technológia alapja a nanotechnológia – vagyis a rendkívül kis részecskeméretű hatóanyagok használata. A készítmény gyakorlatilag befolyik a szennyeződés és a tisztítandó felület közé, amit a megfelelő tisztítókendővel le tudunk törölni anélkül, hogy a karosszériát megsértenénk. A keverékek emellett kivételes minőségű viaszokat is tartalmaznak, amelyeknek köszönhetően hosszú ideig marad tiszta a lemosott jármű.


Rendkívüli megtérülési arány!

Egy  278.000.- Forintos megrendelés nagyságrendileg 2.400.000.- Forint bevételt hozhat, egy 1.050.000.- Forintos befektetés eredője pedig akár 12.000.000.- Forint is lehet!!!

Amennyiben kíváncsi, hogy hogyan áll össze ez az üzlet, hogyan indulhat egy-két hónapon belül olyan vállalkozása, amire a fenti bevételi szintek érvényesek -  töltse ki az űrlapunkat, és mi küldünk egy egyszerűsített üzleti tervet a programunk működéséről. 

Érdeklődni szeretnék - űrlap kitöltése

Tovább a termékekhez


Segítünk beindulni

A megrendelés összegének 20%-át visszaadjuk adwords hirdetés és facebook kiemelés formájában! (a felhasználásról természetesen egyeztetünk a megrendelővel)

Ezen felül jelentős értékben adunk további ajándékokat: munkaruha, vegyszer permetező, marketing anyagok.

     


Affiliate program

A program célja, hogy több forrásból is érkezzen bevétel, illetve ügyfél a partnerek részére.

A partner mosóban regisztrált ügyfelek ugyanis az adatbázisban a bolthoz lesznek rendelve, így ha az ügyfél a későbbiekben bárhol vásárol GreenLine terméket (pl webshop), akkor a vásárlásból részesül a franchise szerződéssel rendelkező partner. A részesedés mértéke 20%.

Ügyfélszerzés: Mivel az értékesítői csapatunk partner autómosóban felhasználható ügyfélkártyát is árusít – amiből ők jutalékot kapnak – ezáltal segítenek a partnernek új ügyfelek szerzésében.


Arculat

A franchise partnerek lehetőse és kötelessége a GreenLine arculat szerinti bolt kialakítása. Ez a kivitelezés során a két fél között folyamatosan egyeztetve, de a helyi adottságok és a partner igényeihez igazodóan rugalmasan oldható meg.


Franchise díj

A franchise által biztosított márka, logó és tudásanyag használatáért két típusú díjat kell fizetnie a partnereknek:

  • havi rendszerességgel fizetendő royalty - amely igazodik a partner forgalmi adataihoz 
  • csatlakozási franchise díj

Kizárólagosság

Minden partnerünk kizárólagosságot élvez az adott városban (más partner nem nyithat GreenLine autómosót) – mindkettőnk érdeke, hogy védjük a piacodat!

Jelenleg 83 városban keresünk partnereket (még 46 szabad). Az aktuálisan elérhető településlistát ITT érheti el.


ÍGY NYITHATOD MEG SAJÁT ÜZLETEDET

Töltsd ki a regisztrációs űrlapot, mi pedig küldünk egy egyszerűsített üzleti tervet - valamint elindulhat közöttünk a kommunikáció

Egyeztetés - amennyiben mindkét félnek megfelelő: szerződéskötés / első megrendelés

Termékek kiszállítása – kivitelezés – START!