A GreenLine webshop sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal további böngészésével elfogadod ezt. A részleteket megnézheted az "Adatvédelmi nyilatkozat"-ban. Értem, bezárom.
Termékek Menü

Így nem fáj a környezettudatosság... a Quant is nano-val megy.

2016. 02. 15. 18:54:34
Így nem fáj a környezettudatosság... a Quant is nano-val megy.

A világ lassan halad az elektromos, a minél alacsonyabb emisszióval járó közlekedés felé.

A QUANT viszont nem lassan halad.... 925 lóerő, 2,8s alatt százon, 380km/h.....de a legfontosabb, hogy a cég által fejlesztett Nanoflowcell technológiának köszönhetően ez az autó akár 600km-t megtesz, majd percek alatt újratölthető. Ezen felül már létezik 1000km+ távra képes járművük is.

Egyre több elektromos és félig elektromos (hibrid) autót kapni manapság. A helyzet az, hogy tetszik vagy sem, a legtöbb esetben kompromisszumokat kell kötnünk. Ha hibridet veszünk, akkor kisebb lesz a csomagtartónk, vagy az utasterünk, emellett pedig nagyobb sebességeknél nem is feltétlen nagy a fogyasztási különbség. Az ilyen autók vételára viszont általában magasabb az 'áramtalan' verzióknál.

Mi a helyzet a tisztán elektromos autókkal? Hát, nekem családapaként nehéz elképzelnem, hogy egy nyaralásnál maximum párszáz kilóméterenként egy laza 5-7 órás megállót kelljen bekalkulálni. Persze, ezek az autók nem is erre valók. DE, egy autót alapvetően erre is veszünk. Ha valós változást akarunk, akkor az autóknak ezt is tudnia kell, egyébként csak elvétve egy-egy speciális területen, egy-egy réteg fogja használni.

Azonban itt jön a QUANT! Akár 1000km, valamint 'folyékony akkumulátor', aminél nem kell megvárni a feltöltést, hanem ugyanúgy töltjük az autóba, mint a benzint vagy a gázolajat. Na ez már használható! Így már nem fáj környezettudatosnak lenni...sőt!

Pont mint a GreenLine autóápolással: nem csak környezettudatos, de jóval praktikusabb/kényelmesebb is, mint a régi autómosási technológiák.

Ízelítőül pedig néhány kép - szerethető...

Tartalomhoz tartozó címkék: blog