A GreenLine webshop sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal további böngészésével elfogadod ezt. A részleteket megnézheted az "Adatvédelmi nyilatkozat"-ban. Értem, bezárom.
Termékek Menü

Kis- és nagykereskedő partnereket keresünk

A GreenLine Clean termékcsalád egy új, magyarországon gyártott prémium, környezetbarát autóápoló rendszer.

Display látványterv
 • Prémium, mert a nanotechnológiás hatóanyagoknak köszönhetően kimagasló tisztító hatékonysággal rendelkeznek, valamint extra védő és vízlepergető hatású viaszbevonatot hagynak hátra.
 • és környezetbarát, mert az egyre népszerűbb "drywash" kategóriájú anyagok családjába tartoznak. Ennek lényege, hogy a víz alapú tisztítószerekhez további vizet már nem kell felhasználnunk, így egy autó letisztításához mindössze 1,5-2dl vizet veszünk igénybe. 

A termékeink piacra vezetése óta egyre nagyobb az érdeklődés mind céges, mind magán felhasználói szinten - országosan már 9 GreenLine Franchise autótisztító műhely üzemel!

Egyértelmű célunk, hogy Magyarországon elterjedjen ez a technológia, illetve a mi termékcsaládunk, így a jelenlegi kampányunk alkalmával kivételes előnyöket biztosítunk a leggyorsabban reagáló kis- és nagykereskedő partnerek részére:

 • akár 125% árrés
 • 30000Ft értékű egyedi display akár ingyen 
 • vásárlást ösztönző reklámok és promóciók
 • újdonság a piacon
 • magyar termék
 • beszerzés közvetlen a gyártótól

Az alábbi két táblázat a beszerzési lehetőségeket mutatja be. Nagyobb mennyiségnél egyedi ajánlatokat is ki tudunk dolgozni.

FREE: nincs minimális darabszám előírva

MIN25: a minimum rendelési mennyiség minden anyagból 25db, valamint a Magic mikroszálas kendőből 100db + AJÁNDÉK DISPLAY

MIN50: a minimum rendelési mennyiség minden anyagból 50db, valamint a Magic mikroszálas kendőből 200db + AJÁNDÉK DISPLAY + A RENDELÉS 5% ÉRTÉKÉBEN AZ ÖN ÜZLETÉT HIRDETŐ ONLINE REKLÁM

(a táblázatok nettó árakat tartalmaznak)

A megrendeléseket mennyiségtől függően 1-2 hét alatt tudjuk teljesíteni.

Az értékesített termékekről röviden:

Minden termékünk a nanotechnológiás hatóanyagok elvén működnek. Ez annyit jelent, hogy nem erős kémiai hatásoknak köszönhetjük a tisztító hatást, hanem a részecskék igen apró méretükből adódóan a szennyeződések alá tudnak úszni, körbeveszik azt, majd a megfelelő kendővel el tudjuk távolítani a felületről.

Ennek előnye:

 • minden anyagunk környezetbarát, 99%-ban lebomló
 • nincs egy piktogram sem - nem irritatív, nem környezetkárosító, nem veszélyes állatokra stb
 • sok felhasználási irány: motor, kerékpár, hajó stb

GreenLine Easy: Az 'alap szintű' általános autótisztító anyagunk. Alkalmazható fém, műanyag és üveg felületekre egyaránt. Nanotechnológiás viasz tartalmának köszönhetően jó vízlepergető hatású.

GreenLine PRO: Az Easy-vel megegyező felhasználási területtel rendelkező, kimagasló teljesítményű autótisztító szer. A nagyobb mennyiségű nanotechnológiás részecskének köszönhetően könnyebb használni és még hatékonyabb annál. A benne lévő egyedi viaszkeverék a prémium autóápoló anyagoknál jól ismert karnauba viaszt is tartalmazza, amely lényegesen keményebb társainál, így hosszabb ideig tartó védelmet biztosít.

GreenLine DirtEX: Kifejezetten makacs szennyeződésekre kifejlesztett formula. Agresszív a szennyeződésekkel, mégis kímélő a bőrünknek és a környezetnek. Bogár maradványok, madárürülék, fékpor, kárpitfoltok eltávolítására alkalmas. Kímélő tulajdonsága miatt bármilyen felületen kockázat nélkül használható. 

GreenLine CleanAndProtect: Műanyag, bőr és gumi tisztító- és ápoló termék. Kellemes illata miatt a belső tisztítás élmény vele. Új hatású, matt felületet hagy maga után.

GreenLine Magic: Az autótisztítás egyik legfontosabb eleme a jól megválasztott kendő. Mikroszálas kendőnk 20% polyamid tartalmának köszönhetően rendkívül jó nedvszívó hatással bír, valamint akár 200 alkalommal újra használható.

Érdeklődés esetén írjon emailt az info@greenlineclean.hu címre, vagy keressen minket a 06-70-586-6434 számon!