A GreenLine webshop sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal további böngészésével elfogadod ezt. A részleteket megnézheted az "Adatvédelmi nyilatkozat"-ban. Értem, bezárom.
Termékek Menü

Maximális kényelem a GreenLine autóápolással

2016. 02. 12. 02:31:42
Maximális kényelem a GreenLine autóápolással

Szerencsére egyre többen gyűjtik szelektíven a hulladékot - egy dolgot el kell ismerni: oda kell figyelni rá, külön gyűjteni, elvinni...persze kényelmesebb lenne egybe önteni.

Szerencsére a GreenLine nem csak környezettudatosabb megoldás a régi autómosási módszerekhez viszonyítva, hanem jelentősen KÉNYELMESEBB is! 

Kezdj el az eddigiektől eltérően gondolkozni az autótisztításról! Eddig pocsolyával, lefolyó vízzel, habbal járt. A GreenLine segítségével viszont egy csepp víz sem kerül le a földre!

Mit jelent ez akkor, ha magad szereted tisztán tartani az autódat?

Nem kell gumicsizmát húzni, vödrökkel készülni, kiállni a garázsból, megfelelő helyet keresni stb. Egy lakótelepi parkolóban, de akár az utca szélén leállva is elvégezgeted az autótisztítást. Persze az sem elhanyagolható, hogy egy kevert anyaggal, egyetlen folyamattal több lépést is elvégzünk. Csak hogy egy példát mondjak: a régi autómosási módszereknél először samponnal tisztítjuk az autót, majd megszárítjuk (várunk, törölgetünk stb) és csak ez után tudunk viaszt felvinni. Persze ezért sokan ezt az utolsó lépést el is hagyják - ami azt eredményezi, hogy nem lesz védve a felület, így jobban avul az autónk. Ez pedig százezreket jelenthet, ha eladásra kerül a sor - és persze az sem mindegy, hogy amíg használjuk, milyen állapotban van, mennyire szép az autónk. 

A GreenLine rendszer használatával a GreenLine Easy, és a GreenLine Pro egyaránt tartalmaz nagy hatékonyságú viaszkeveréket. Így tehát a mosás-szárítás-viaszolás egyetlen folyamatban történik. Ez KÉNYELMES! És persze rengeteg időt is megtakarítunk vele. Gyakorlatilag a rendszer sajátosságából adódóan elkerülhetetlen a felület viaszos védelme, ami a fizikai behatásokon felül az UV sugárzás ellen is védi a karosszériát.

Mit jelent a kényelem, ha nem magunknak, hanem GreenLine rendszert használó autókozmetikát kérünk autónk letisztítására?

Hamarosan országosan elérhetőek lesznek szolgáltatásaink szakértő partnereinknél. A szolgáltatások között helyet kap irodaházakhoz, bevásárlóközpontokhoz, wellness központokhoz...és még sok más helyhez kötött autótisztítás - ahol a nagy vízmennyiséget használó módszerek kialakítása sok esetben nem lenne megoldható. A GreenLine mobil autóápolási szolgáltatásaival akár a saját otthonában, kertjében, lakása előtti parkolóban is kérheti a járműtisztítást.

Mit szólna ahhoz, ha amíg Ön dolgozik, bevásárol, vagy edzésen van, otthon nézi a kedvenc sorozatát vagy épp a gyermekével játszik, addig mi letisztítanánk autóját? Koszos autóval érkezik, tisztával távozik - idő ráfordítása nélkül!

 

Ez KÉNYELEM! Szerintünk.

ui: hamarosan brutális kedvezményekkel fogunk segíteni a legmodernebb autóápolás kipróbálásában. Kísérje figyelemmel a honlapunkat a következő napokban, mert csak kis mennyiségben lesznek elérhetőek az ajánlatok.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog