A GreenLine webshop sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal további böngészésével elfogadod ezt. A részleteket megnézheted az "Adatvédelmi nyilatkozat"-ban. Értem, bezárom.
Termékek Menü

Útjára indítjuk BLOG-unkat!

2016. 02. 11. 01:21:43
Útjára indítjuk BLOG-unkat!

Úgy gondoljuk, hogy fontos vizeink védelme...van egy olyan autótisztítási technológiánk, amivel a több száz liter víz helyett 2-3dl vízzel dolgozunk...úgy számolunk, hogy ez évente több millió köbméter víz megspórolását, illetve ennyivel kevesebb szennyvizet jelenthet...úgy érezzük, hogy ez számít!

 

Hol is kezdjem? 

Amikor elkezdek valakivel beszélgetni a vállalkozásunkról, aránylag hamar egy kérdésig jutunk: Ha ugyan olyan szépen meg lehet tisztítani egy autót a GreenLine autóápolási módszerével, mint a klasszikus autómosási verziókkal úgy, hogy még plusz kényelmi tényezőket is élvezhetünk (házhoz kiszállás, vagy ha magamnak mosok, akkor bárhol megtehetem pancsolás nélkül stb), DE mindössze 2-3dl vízet használunk, 200-300 liter helyett, valamint biológiailag lebomló anyagokat, akkor MIÉRT nem így tisztítanak minden autót Magyarországon?

A válasz sokkal egyszerűbb, mint azon gondolkozni, hogy... nem karcol? nem lassú? elég tiszta lesz? hogyan működik? nem hiszem el! stb...stb.... A helyzet az, hogy ezekig a kérdésekig az emberek 99%-a el sem jut, hiszen még egyáltalán nem hallott erről a technológiáról! Ritka esetben pedig már hallott róla, de a fenti kérdések/kételyek miatt még nem próbálta ki.

Így alakult ki a küldetésünk: megismertetni az extra alacsony vízfelhasználással járó autóápolást MINDENKIVEL!

Ez persze nem kis feladat, de hiszek benne, hogy Téged is és még jó pár magyar embert érdekel, hogy hogyan spórolhatnánk meg egy Balatonnyi vizet.

Remélem, hogy elérjük azt, hogy pár év múlva mindenki meglepődjön, ha egy autót valaki vízzel mos le.... érdekes jövőkép? Miért ne történhetne meg? Valójában SEMMILYEN ésszerű ok nem szól a RÉGI módszerek mellett...

Bízok benne, hogy egyre többen fognak így gondolkozni, többek között ennek a blognak a hatására...de ezen kívül még lesznek meglepetéseink a közeljövőben! Tarts velünk a jövőben és legyél részese a változásnak! Rengeteg izgalmas hír vár Téged a következő hetekben-hónapokban...

 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog