A GreenLine webshop sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal további böngészésével elfogadod ezt. A részleteket megnézheted az "Adatvédelmi nyilatkozat"-ban. Értem, bezárom.
Termékek Menü

Így működik a víztakarékos autómosás

MI AZ OKOS AUTÓMOSÁSBAN HISZÜNK
 
 
                       Miért válassz minket?
  • A GreenLine Clean egy gyengéd, víztakarékos és környezetbarát autóápolási megoldást kínál.
  • Gyors. Amíg dolgozol, vagy vásárolsz addig mi tökéletesen megtisztítjuk autódat. 
  • Kizárólag kézzel dolgozunk! A kézi tisztítás alaposabb és gyengédebb bármelyik gépnél. 
  • Garantáltan ragyogó autó, karcolások nélkül! Sokakban felmerül a kérdés, hogy a kevés víz használata miatt vajon karcolódik-e az autó? Ettől azonban egyáltalán nem kell aggódni. A nanotechnológiás megoldásnak köszönhetően amint a bioszereket rápermetezzük az autóra, az elemeli és körbeöleli a szennyeződést, így karcolásmentesen tudjuk letörölni a felületről. 
  • Évente akár 6,5 millió ember ajánlott éves vízbevitelét pazaroljuk el kocsimosásra. A GreenLine autókozmetikáiban autónként maximum 1L vizet használunk a hagyományos autómosókkal szemben, ahol 149 L víz fogy szintén egy autó mosása alatt. 

LEGYÉL TE IS KÖRNYEZETTUDATOS ÉS ÓVD VELÜNK A VIZET!

 

HOGYAN MŰKÖDIK A VÍZTAKARÉKOS AUTÓMOSÁS?

Normális esetben azt szoktuk meg, hogy egy autó lemosásakor több-kevesebb víz is felhasználásra kerül. Először leöblítjük, fellazítjuk a szennyeződést, valamint a mosás végén a vegyszereket is vízzel távolítjuk el.

Hogyan lehet mindezt pár deciliter hatóanyaggal, víz felhasználása nélkül megoldani?

Az egész folyamat alapját a több mint 20 éves tapasztalattal kifejlesztett, különleges összetételű vegyszerek adják. 

Mi történik amikor egy ilyen autótisztító szert használunk?

  A tisztítószer egyes hatóanyagai arra vannak kifejlesztve, hogy elemeljék és körbezárják a szennyeződéseket, így karcolás mentesen tudjuk letörölni a felületről

 

  Ezzel együtt a keverék másik része védőréteget képez a felületen

 

  A tisztítás végeztével vízlepergető és UV szűrő réteg jön létre az autóján. A használat rendkívül egyszerű: permetezze be a tisztítandó felületet, törölje le, majd egy másik tiszta kendővel polírozza fel. (érdemes kb fél méterenként haladni)

AUTÓMOSÁS LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

 

 1. Először permetezzük be az erősebb szennyeződéseket a GreenLine DirtEx-el. (Bogár, madárürülék, növényi szennyeződések..stb.) A kendőt 2 x félbehajtjuk, maj d a törlés  előtt újra nedvesítjük a DirtEx-el a szennyezett felülelet, ezután szépen, és egyszerűen letöröljük a GreenLine magic kendővel.

2. Következő lépésként jön az Easy vagy Pro permetezése. Miért ajánljuk inkább a Prot? Azért, mert egy sokkal professzionálisabb viaszt, a carnauba pálma  waxot tartalmazza melynek köszönhetően 4-5-ször tovább marad tiszta az autód, valamint ha gyakran használod védőréteget képez és hatékony védelmet nyújt a karosszériának.

 3. Ismét a DirtEx-et vesszük elő, ha a felniket és a gumikat szeretnénk tisztítani és ápolni. A DirtEx egy nagyon széles spektrumú, univerzális tisztítószer.

 4. Következhet a belső tisztítás. Ebben a Clean and Protect lesz segítségünkre. Amely nem csak tisztítja, de ápolja is a műanyag és bőrfelületeteket. Minimális men nyiséget permetezzünk a kendőre, hogy a kezelt felület biztosan beszívja. A kormány tisztítását hagyjuk utoljára, hogy semiképp ne legyen csúszós érzetünk. Miután áttöröltük a szennyezett felületeket és meg is száradtak, vegyünk elő egy tiszta, száraz Magic kendőt és töröljük át újra. A kárpitszennyeződésekhez újra a DirtExet használjuk.

5. Fújjuk a foltra, majd nagyon finoman töröljük át a kendővel.

.